Träning med Trygghet mot gemensamma mål!

 Hundtrygg är ett företag som erbjuder kurser, privatlektioner och problemhundsutredningar. År 2013  började jag min 1åriga utbildning till Diplomerad.Hundinstruktör via Hundsteg och har efter ytterligare ett års studier gjort min examens helg till problemhundskonsult. Jag har även läst ett år till Beteendevetare-hund. Med den kunskapen och förståelsen för våra djurs beteenden gjorde att jag för några år sedan öppnade mitt företag. Min stora passion är att kunna bidra med att ännu flera människor och hundar hittar en trygg balans i sin relation och i sig själva. Förutom dessa utbildningar så har jag även läst till Klickerinstruktör, rallylydnadsinstruktör och klarat certifieringen hos SNWK till certifierad noseworkinstruktör och doftprovsdomare.

Jag arbetar med metoder som är rättvisa mot hunden. Samarbete, kontakten, relationen och förståelsen för andra är viktig för att kunna ha en bra och trevlig vardag tillsammans, att respektera varandras behov och språk är viktigt om man ska kunna träna och jobba tillsammans.  Alla övningar lärs in med belöningsbaserade metoder, och vi individanpassar alla övningar efter varje enskilt ekipage, oavsett vart ni befinner er i träningen just nu.

 

Jag lägger stor vikt i att alla får en god service och råd om hur de kan utveckla sig själva och sin hund i träningen. Att få en mer harmonisk relation och en ännu bättre kommunikation är målet vi ska sträva emot. Det handlar inte bara om att utveckla sin hund, utan stor vikt ligger även i verktygen som vi andväder oss av och att du själv har dom viktigaste nycklarna till förändring.

Alla hundar och ägare är varmt välkomna till oss!!!

 

Vi finns även på Facebook som Hundtrygg där jag uppdaterar oftare

 

 • Hundhallen

  Nu finns möjlighet att hyra våran Hundhall i Lindesberg.
  200kr/ timme
  340kr/ 2 timmar
  Bokning sker till 0702944966

 • NOSEWORK

  Nu är jag färdig med min utbildning och är Certifierad Nose Work instruktör och auktoriserad SNWK Doftprovdomare.

  Nosework är förutom en fantastisk aktiviering för familjehundenhunden även en sport att tävla i.

 • NY kursstart

 

 

Vill du teckna försäkring på din Hund eller annat smådjur? Ring Malin på telefon: 073-0255709

Alla mina priser är inklusive moms. Innehar F-SkattsedelHoppas att vi ses!

Det är aldrig försent till förändring!

Kommentarer

10.03.2022 09:02

Mini

Hej Ann-Sofie😀 Hoppas allt är bra med er😊 Jag har gått och skaffat mig en kompis till Doris. En blandrastik på 6 mån. Har du några kurser i vår som jag kan anmäla mig till? Hälsn Mini Antons mamma

19.12.2021 14:04

Lindström Susanne

Hej.

Kommer det starts mågon nosework-kurs i vår? Kan jag här och nu anmäla intresse?

25.04.2018 10:31

Bodil Widen

Då det tyvärr inte blev någon kurs i Nooswork fortsättning i Frövi vill jag meddela att jag är intresserad av andra datum för kursen.
vänliga hälsningar Bodil Widén